Am început să lucrez în Michelin în 2001, în fabrica de reșapare a anvelopelor pentru camioane din București. Din 2006 până în 2008, m-am mutat în producție în Uzina Victoria din Florești, Prahova, unde am fost coordonator de producție. În 2008 m-am întors la București, pentru a lucra în Administrare Comercială, în formare și asistență pentru sistemele IS / IT comerciale. În 2011, am implementat programele de parteneriat retail și wholesale Michelin pentru Europa Centrală și de Sud, în departamentul de distribuție. Iar în 2016 m-am alăturat Departamentului Achiziții, în calitate de achizitor pentru Europa Centrală și de Sud.
Sunt multe lucruri pe care le-am învățat în acest an, dar aș menționa aici doar 2:
- Există un mare potențial în noi toți; dar, ca să îl descoperi, e nevoie de timp, răbdare și să știi să asculți.
- În orice dificultate se ascunde și o oportunitate; ca manager, trebuie să îți ajuți echipa să găsească acea oportunitate.