Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Anvelope și altele

Michelin este implicat în diversificarea activităților sale. Grupul oferă o varietate largă de produse, precum și servicii inovatoare și noi structuri care permit companiei să facă față provocărilor unei mobilități mai durabile.

Știați că?

200 de materii prime

se folosesc pentru a produce o anvelopă

34 Ghiduri Michelin roșii

sunt disponibile în 24 de țări

16,5 milioane

de produse vândute sub licență Michelin Lifestyle

Anvelope inovatoare în toate categoriile

De la bicicliștii de pe munte, la conducătorii de vehicule miniere, conducătorii de raliuri, șoferii de autoturisme, toți au acces la anvelope Michelin de calitate. Dar știați că acele anvelope sunt de fapt produsul unei mari complexități tehnologice? Vă puteți imagina că aproape 150 de componente sunt folosite în fabricarea fiecărei anvelope, că cea mai mare mărime este cea de 5 tone și că cea mai rapidă performează în GP cu până la 335 km/h?

Vignette
Ajutăm oamenii să zboare
Lucrăm alături de producătorii de aeronave și companiile aeriene internaționale, pentru a ajuta la crearea de aeronave mai ușoare și mai conectate.
Vignette
Contribuim la succesul echipelor
Ne concentrăm eforturile pe îmbunătățirea tehnologiei și siguranței pentru a depăși așteptările piloților de curse și pentru a îi conduce spre victorii memorabile.
Vignette
Contribuim la hrănirea lumii
Michelin inovează constant pentru a ajuta fermierii să facă față provocărilor legate de hrană ale planetei, conservând în același timp biodiversitatea și mediul.
Vignette
Contribuim la construirea lumii
Grupul Michelin inovează prin proiecte incredibile pentru a construi lumea viitorului.
  • Michelin contributes to feed the world

rețelele noastre de distribuție

Michelin răspunde de 3 misiuni cheie:

 

experiența mobilității

Pentru a vă face să trăiți momente unice, în fiecare zi Michelin vă însoțește în descoperirile și noile experiențe de mobilitate:

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences