Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

O companie responsabilă și angajată

Dezvoltarea unei mobilități mai bune pentru noi toți, prin împărtășirea valorilor Grupului: respect, performanță și responsabilitate.

Angajații noștri vă prezintă rațiunea noastră de a fi

Our purpose
Scopul nostru
Suntem pasionați de inovație și de îmbunătățirea mobilității la nivel global.
  • Our purpose

Inovația stă în centrul strategiei noastre

10 000

brevete

În 15 ani, Michelin și-a triplat numărul de brevete

6 600

persoane

lucrează în cercetare și dezvoltare pe trei continente

59 000

idei de progres

Fiecare angajat poate sugera idei. Acestea permit companiei să se îmbunătățească în continuu

Jean-Dominique Senard 

"Ceea ce ne pasionează este oportunitatea de a profita de inovare, de ADN-ul nostru corporativ, pentru a reinventa mobilitatea într-un mod mai ecologic"

Jean-Dominique Senard 

Contribuiți la îmbunătățirea mobilității durabile

Frații fondatori Michelin și-au creat primele produse și servicii pentru a satisface nevoile de mobilitate ale bunurilor și ale oamenilor. Astăzi, într-o lume în creștere, cu cerințe de mediu exigente, provocarea noastră este de a inova pentru a inventa mobilitatea, materiale mai eficiente energetic, mai curate și mai sigure. La fiecare ediție, evenimentul "Movin On" reflectă acțiunile pe care Grupul le întreprinde pentru o mobilitate durabilă.

Vignette
Movin'On
Michelin se concentrează pe a oferi tuturor o mobilitate mai sigură, mai accesibilă și mai confortabilă
1:25

Implicații puternice pentru societate și comunitățile locale  

Susținem multe proiecte și inițiative din întreaga lume, prin investiții în locuri de muncă, dezvoltarea afacerilor locale, securitate, mobilitate și educație.

Jean-Dominique Senard 

"Fundația reflectă dimensiunea umană a companiei Michelin; ea este atât expresia, cât și reflectarea valorilor noastre."

Jean-Dominique Senard

73

proiecte

susținute din 2014, datorită Fundației Michelin

Aflați mai multe

master photo - fondation michelin - notre ambition

Fundația Michelin

Grupul Michelin își pune Fundația Corporativă în serviciul persoanelor, prin susținerea proiectelor inovatoare de interes general. "Helping people move forward" este inițiativa care face un pas către viitor, pentru a dezvolta mobilitatea durabilă sau pentru a proteja mediul. Este un pas înainte pentru a îmbunătăți sănătatea, educația sau promovarea culturii. În întreaga lume, Fundația Corporativă Michelin se angajează față de partenerii săi să dea un nou impuls actorilor umani ai societății noastre.

master photo - plantation bahia - notre ambition

Plantația Bahia

Programul "Bahia Green Gold" este important pentru noi deoarece intruchipează strategia de creștere durabilă a Michelin. Suntem convinși că protejarea mediului nu poate decât să consolideze dezvoltarea economică și socială.
Cauciucul natural este esențial pentru industria de pneuri, deoarece are caracteristici tehnice de neînlocuit. Prin urmare, nu pot exista pneuri "durabile" fără o creștere durabilă a cauciucului. La site-ul nostru din Bahia, Brazilia, creăm un echilibru între dezvoltarea activităților noastre, protejarea mediului și dezvoltarea comunităților locale.